Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Ανδρέας Πάτσης



Ο 46 χρονος δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης και ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου,  διατηρεί μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι, έχοντας πελάτες του γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές εχει  συνεργασία και  στενή φιλία με τον σεΐχη Ταχνούν Μπιν Ζάιεντ Αλ Ναχιάν, του πιο πλούσιου Εμιράτου, του Αμπού Ντάμπι. Γι’ αυτό αποκαλείται ο δικηγόρος του σεΐχη! 

Είναι ο άνθρωπος κλειδί για τις εμπορικές συναλλαγές ανάμεσα σε Έλληνες και Άραβες επιχειρηματίες, ενώ μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο Ανδρέας Πάτσης, είναι ο Έλληνας δικηγόρος ο οποίος... κατέκτησε το πλουσιότερο εμιράτο της Μέσης Ανατολής! 

Η καταγωγή του Ανδρέα Πάτση είναι από Δοτσικό, ένα μικρό χωριό των Γρεβενών, και ξεκίνησε μόνος αυτή την προσπάθεια και δημιούργησε αυτό το γραφείο. " Δούλεψα αρκετά για να καταφέρω να αποκτήσω ό,τι έχω σήμερα. Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Δούλευα σε ένα μικρό γραφείο. Έπαιρνα το βαλιτσάκι μου και πήγαινα στην Ευελπίδων. Με τον καιρό διαπίστωσα πως αυτό το είδος δικηγορίας δε με εξέφραζε. Τη νομική επιστήμη την είχα διαφορετικά στο μυαλό μου.Στο τέλος του 2010 παντρεύτηκε τη γυναίκα του Λίνα, ενώ έχει ένα γιο 21 ετών από τον πρώτο του γάμο.




Πρόεδρε να σου ευχηθούμε υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, και κάθε επιτυχία στους στόχους που έχεις θέσει στην ζωή σου.




Φτιάξτε και κάνα πεζοδρόμιο,θα σκοτωθούμεεεε

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου