Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μέσα Μπακάλης και Ακασού με Ηρακλή

Επιστρέφει στην ...δράση ο Πάρις  Μπακάλης
Το απουσιολόγιό του κοιτάζει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, εν΄ όψη του αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή.
Μπακάλης και Ακασού είναι σε θέση να αγωνιστούν και να βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη αποστολή της, όμως υπάρχουν πολλές απουσίες.

Πέρα από τον Ρεπετσά για τον οποίο εκφράζονται φόβοι για ζημιά στους χιαστούς, νοκ - άουτ είναι και ο Σοϊλέδης, που κατά πάσα πιθανότητα έχει πειραχθεί ο μηνίσκος του...
Εκτός θα είναι και ο Ισαάκ, με την θλάση που τον ταλαιπωρεί να τον αφήνει έξω για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, ενώ κόντρα στον Ηρακλή είναι απίθανο να αγωνιστεί και ο Σεϊμάν, που όμως σίγουρα θα επιστρέψει στο ματς με την Ζάκυνθο.
Επίσης ένα αιμάτωμα που κληρονόμησε στην Κομοτηνή ο Τζιώρας, δεν είναι ικανό να τον αφήσει μακριά από το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού.
 
 

1 σχόλιο :

  1. Πέρασε στους 16 ο ασκ.σκέψου να κληρωθουμε μαζί του για το κύπελλο.θα έχει πολύ πλακα.τώρα που το σκέφτομα θέλω να κληρωθουμε με ασκ γιατί θα έχει πολύ γέλιο.τους δημοσιογράφους σκέφτομαι που θα φοβούνται μη τυχόν αδικήσουν με τα γραφόμενα τους καμία ομάδα απ'τις δυο.χαχαχα.θα κλασουν πατάτες τα δημοσιογραφακια.τι να πω μακάρι,θα ειναι ωραία η πορεία μέσω ιασονος για το εθνικό στάδιο ΒΟΛΟΥ(κι όταν λέμε στάδιο ΒΟΛΟΥ εννοουμε όλου του ΒΟΛΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή