Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Με Ανιέτε συνεχίζει για την κορυφή, 1-0 την Δόξα Δράμας (Δηλώσεις Λουτσιάνο)

Χάρη σε τέρμα του Αντόνιο Ανιέτε η Νίκη Βόλου ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το 2014, επικρατώντας της Δόξας Δράμας με 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές καλές φάσεις άλλα έλειπε το γκολ. Με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών ο Μπέκα έκανε την απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά απομάκρυνε δύσκολα ο Αποστολίδης. Στο 18΄το δυνατό σουτ του Ανιέτε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μένκα. Οι φιλοξενούμενοι ξαναχτύπησαν στο 35΄με σουτ του Ρούτση και στο 41' με σουτ του Θεοδωρέλλη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το χρυσό γκολ, σημείωσε στο 72΄ο Ανιέτε με γυριστό σουτ έπειτα από πάσα του Σοϊλέδη.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας (87' Αργύρης), Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Αναστασόπουλος, Μανουσάκης, Γέσιτς (Χαρτσιάς), Ισαάκ (46' Τσίτας), Ανιέτε.

Δόξα Δράμας: Μένκα, Γελαδάρης, Κάσσος, Στόικος, Ρούτσης, Βλασόπουλος, Χιντασέλι (78' Κυριακίδης), Μπέκα, Στεργιανός, Ετόφ, Θεοδωρέλης




Στη συνέντευξη τύπου όπου παραβρέθηκε ο Λουτσιάνο, προπονητής της Νίκης Βόλου, είπε τα εξής: Κρατάμε τους τρεις βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι, οι οποίοι ήρθαν μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μου. Δεν είμαι αυτός που θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Εγώ είμαι αυτός που είχα πει από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Νίκη ότι θέλω η ομάδα μου να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα.
Δημιουργήσαμε αρκετές κλασικές - θα πω - ευκαιρίες για γκολ και δεν πήραμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε από το παιχνίδι. Να ευχαριστήσω θερμά τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» και βοήθησαν την ομάδα. Χωρίς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη που πετύχαμε.
Όλες οι ομάδες στον β' γύρο θα έρχονται στο Βόλο να παίζουν δυνατά για να κερδίσουν τη Νίκη. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να παίρνουμε τους βαθμούς.

Για το θέμα που προέκυψε με τον Ιβάν Γέσιτς: Ο Ιβάν Γέσιτς είναι καλός ποδοσφαιριστής, έχει βοηθήσει τη Νίκη και πάντα ένας καλός ποδοσφαιριστής έχει μια κακή μέρα. Δεν πρέπει όμως να τον στήσουμε στον τοίχο και να τον πυροβολήσουμε. Σίγουρα έκανε μια κίνηση που δεν είναι σωστή για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και για τον λόγο αυτό είναι στη συνέντευξη Τύπου για να σας πει περισσότερα. Είμαστε όλοι πάρα πολύ ικανοποιημένοι μαζί του και μπορώ να πω πως αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους ποδοσφαιριστές, όσον αφορά τη διάθεση που δείχνει στην προπόνηση. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει συμβεί και θα σας το πει ο ίδιος. Ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο για τη συμπεριφορά του Ιβάν. Πρέπει όλοι να τον αγκαλιάσουμε».

Και για το αν θα γίνουν μεταγραφές ανέφερε τα εξής: «Είπα στον πρόεδρο πως αν θα γίνουν μεταγραφές θα πρέπει οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να βοηθήσουν τη Νίκη. Δεν θα γίνουν μεταγραφές για τα μάτια του κόσμου. Θα γίνουν μεταγραφές μόνο με ένα σκοπό. Να βοηθήσουν οι παίκτες την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Ο δεύτερος γύρος μόλις ξεκίνησε και αν υπάρξει μία επιλογή που μπορεί να βοηθήσει τη Νίκη, θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα».

2 σχόλια :

  1. Χρονια πολλα Καλη Χρονια σε ολο το κοσμο.Αρρωστος ΝΙΚΙΩΤΗΣ παντα κοντα στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας,μεσα,εξω.Το χθεσινο ματς το προσπερναω (πηρα τους 3 βαθμους). Για οτι εκανες κ.Γεσιτς ενα εχω να σου πω. Εγω εκει που φτυνω δεν γλυφω.... και ας τα βλεπω ολα ΜΠΛΕ. Γεγονος ειναι οτι εχθες στο ματς οταν καναμε λαθος πασες η κοντρολ η οταν δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε 3πασες, πανω στη φαση γκρινιαζαμε αλλα αμεσως μετα αρχιζαμε να φωναζουμε.. Παμε δεν πειραζει....ΝΙΚΗ εισαι...συνθηματα κλπ ειμαστε ολοι διπλα στην ΝΙΚΑΡΑ μας ας μην το ξεχναμε αυτο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Ο ΒΟΥΡΑΣ, Ο ΑΝΝΙΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ:

    Αλεξάντερ Ντακόλ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ.

    ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή