Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ξεμούδιασμα με τους Νέους

Φιλική ...Νίκη (4-1) κόντρα στους ΝέουςΜε 4-1 επικράτησε η Νίκη της ομάδας των Νέων, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα ο πρωί στα Χάνια του Πηλίου, εκεί όπου οι “κυανόλευκοι” πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Ο Γουίλιαμ Βλούτ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο 38' ο Κορέτα με σουτ άνοιξε το σκορ, με σουτ από κοντά και στο 64' ο Γυφτοκώστας με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το 3-0 έγινε από τον Αναστασόπουλο μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα ενώ στο 83' ο Κορέτα πέτυχε το 4-0 μετά από όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ.
Για την ομάδα των Νέων μείωσε σε 4-1 ο Σιώμος στο 84' με ωραίο πλασέ.

Νίκη Β.: Γεωργακόπουλος, Καντούτσης, Γιώτας, Τσουκάνης, Μαχλελής, Γεωργατζής, Χαρτσιάς (30' Κορέτα), Τσεβάς, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Γυφτοκώστας.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκούρτης.
Νέοι Νίκης: Γρηγοριάδης, Μαυρίδης, Αγγελής, Στρούγγης, Καταρτζής, Σενκάι, Προκοπένκο, Μουντζούρης, Πάσχος, Τσιάκος, Αραμπατζής.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πολυμέρου, Κελεσίδης, Μπλούχος, Ράπτης, Καταρτζής, Ποζατσίδης, Καρακώστας, Πέτσης, Παπάζογλου, Σιώμος, Σουάρες.


Πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου