Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Σημάδια βελτίωσης...

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε  η Νίκη στο τρίτο κατά σειρά φιλικό στα Χάνια Πηλίου. Οι "κυανόλευκοι" ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον Εθνικό Άχνας, με τον Χρήστο Τζιώρα να σημειώνει και τα δύο γκολ για την ομάδα του.

Η Ομάδα του Γουίλιαμ Βλουτ προηγήθηκε στο 7' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρήστου Τζιώρα, το οποίο κέρδισε ο Κορέτα.
Στο ημίωρο ο Μουζακίτης έκανε την κούρσα αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια
Στο 38' ο Ταΐρης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Έβερτον με τα πόδια. Στην επανάληψη ο τεχνικός της Νίκης έκανε αρκετές αλλαγές προκειμένου να δοκιμάσει κι άλλους παίκτες. Ο Εθνικός Άχνας ισοφάρισε στο 50' με πλασέ του Χατζηβασίλη αλλά η Νίκη προηγήθηκε εκ νέου στο 55' με κεφαλιά του Τζιώρα μετά από κεφαλιά- πάσα του Αργύρη.
Στο 72' ο Ταλ βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Νίκης και με ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Η Νίκη έχασε μοναδική ευκαιρία στο 80' με τον Νικλητσιώτη μετά από εξαιρετική πάσα του Τζιώρα, με τη μπάλα όμως να φεύγει λίγο άουτ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταϊρης (46’ Ταμπάκης), Τσουκάνης, Αργύρης (62’ Καταρτζής), Ίβενς (62’ Καρασαλίδης), Αργυρίου (62’ Παπουτσογιαννόπουλος), Αναστασόπουλος, Κοτσαρίδης (79’ Καντούτσης), Κορέτα (46’ Νικλητσιώτης), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (46’ Σκούρτης), Τζιώρας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Κουντούλ, Φραγκέσκου, Έβερτον, Ταλ, Χριστοφή, Στόλερ, Πιντσέλι, Πράκερ, Ζουνίνιο, Βάλντο, Μέλο
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λουϊζου, Χατζιάρας, Άκης, Τζέινι, Ραφαήλ, Κρις, Χατζηβασίλης, Γιαννόπουλος.

πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου