Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Άρεσε η Νίκη

Ακόμη μια καλή εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι, πραγματοποίησε η Νίκη. 
Οι “κυανόλευκοι” ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Τέτεκς, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας πως μέρα με την ημέρα η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.
Στο 20' ο Ίβενς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πήγε στον Γιαννιτσάνη ο οποίος έκανε το σουτ απέκρουσε ασθενώς ο Μαντσέφσκι και στη συνέχεια ο Μουζακίτης από κοντά πλάσαρε τον πορτιέρο της Τέτεκς, κάνοντας το 1-0.

Στο 24' ο Κυζιρίδης εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 41' η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή, ο Σκούρτης έκανε το γύρισμα, ο Γιαννιτσάνης από κοντά σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μισόφσκι.
Στην επανάληψη οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει.
Στο 50' ο Σκούρτης με ωραία ενέργεια έβγαλε την μπαλιά για τον Μουζακίτη, που από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Στο 70' ο Μποζινόφσκι με δυνατό σουτ, ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του.

Νίκη Βόλου: Ταΐρης (Ταμπάκης 46'), Αργυρίου (46 Αργύρης), Καρασαλίδης, Ίβενς, Κυζιρίδης (76' Μέτσε), Μαχλελής, Αναστασόπουλος (61' Μπιτσάκος), Γιαννιτσάνης (61' Κοτσαρίδης), Μουζακίτης, Κορέτα (68' Σταμπολζίεφ), Τζιώρας (33' λ.τρ. Σκούρτης).
Τέτεκς: Μαντσέφσκι (65' Σιλιανόφσκι) , Τοτσέφσκι, Ριστόφσκι, Μπλαζέφσκι, Κραλέφσκι(65' Μπογκτάνοβιτς), Μισόφσκι, Νασέφσκι, Σιμιανόσκι(62' Μάσιο – 75' Ερμεντίν), Τζέιμι (65' Τσβετανόφσκι), Μποσινόφσκι, Τζοβανόφσκι

Διαιτητής: Σκουλάς Εμμανουήλ (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Τσιγγινές Χρήστος , Κόκκαλης Ευάγγελος (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
4ος διαιτητής: Κρητικός Δημήτριος (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου