Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ήττα για την Κ-20 από τον Ατρόμητο

Φάση από το παιχνίδι των Καναλίων
Τα πολλά κενά στην άμυνα, σε συνδυασμό με την ετοιμότητα των φιλοξενουμένων, έφεραν την ήττα για την Κ-20 της Νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων της Super League.



Η Νίκη, σαφώς επηρεασμένη από την έλλειψη έδρας και προπονήσεων, το γηπεδικό πρόβλημα είναι στην κυριολεξία "αγκάθι" για τους "κυανόλευκους", δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ήταν ανώτεροι σε όλο το 90λεπτο και επικράτησαν εύκολα και δίκαια της ομάδας μας.
Στο γήπεδο των Καναλίων βρέθηκε αρκετός κόσμος, ανάμεσά τους και ο Βίλιαν Φλουτ, που είδε για μία ακόμα φορά την Κ-20 κι έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα...
  Στο 12΄ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Μπαστακό με απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ, για να έρθει στο 30΄ ο Ρογκάγκος να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενουμένων.
Ο Τσατσόπουλος πέτυχε το 0-3 στο 55΄ και κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά "τελείωσε", αν και η Νίκη προσπάθησε, δεν παράτησε το ματς και στο 65΄ ο Αργυρίου μείωσε σε 1-3.
Στο 70΄ η Νίκη ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Πάσχου μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου, που στάθηκε τυχερός λίγο αργότερα αφού ο Τσιάκος έχασε σε ένα μοναδικό τετ - α - τετ να μειώσει ακόμα ποιο πολύ στο σκορ.
Και αφού η Νίκη δεν μπόρεσε να μειώσει, λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και στις καθυστερήσεις της  αναμέτρησης ο Ατρόμητος πέτυχε το τέταρτο τέρμα του με τον Παπασπύρο.
Το παιχνίδι είχε και μία άτυχη φάση με τον σοβαρό τραυματισμό του Κατράνη (κάταγμα ποδοκνημικής) του Ατρομήτου.
Ο Κατράνης αγωνιζόταν στην Αγία Παρασκευή...
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γρηγοριάδης, Αργυρίου, Αγγελής, Στρούγγης, Ράπτης, Αναστασόπουλος, Πέτσης, Νιαώτης (56' Καρακώστας), Τσιάκος, Γεωργατζής (62' Σιώμος), Μ. Πάσχος (80' Μπλούχος)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης (50' Τζίνοβιτς), Μωραΐτης, Σεμπάστιαν (76' Παναγιωτόπουλος), Παπασπύρος, Βλάχος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος, Κομνηνός (56' Λημνιός)














Φωτογραφίες: Γιάννης Συκιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου