Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ανατροπή με... Ροτζέιρο

Φιλική ανατροπή με Σούπερ Ροτζέριο / Νίκη Β. - Βέροια 3:2
Ο Ίβενς με τρομερή κεφαλιά μειώνει σε 1-2
Ένα πολύ καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι της ομάδας μας, αυτό ανάμεσα στην Νίκη και την Βέροια, που βρήκε νικήτρια την Νίκη Βόλου με 3-2 και μάλιστα με... ανατροπή!
Η Βέροια ήταν αυτή που αιφνιδίασε την Νίκη και μόλις στο 8΄ λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2...



Ο κόσμος είχε "παγώσει" - παρά την ζέστη που επικρατούσε στο Πανθεσσαλικό - και η ομάδα μας, έδειξε ότι πιάστηκε στον ύπνο.
Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Βίλιαν Φλουτ και με ΄δυο αλλαγές, έφερε τα πάνω - κάτω!
Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο των Ροτζέιρο και Μέτσε στην θέση των Κυζιρίδη και Αναστασόπουλου, άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού.
Ο Μέτσε σαφώς περισσότερο οργανωτικός και ο Ροτζέιρο απλά... όλα τα λεφτά!
Η Νίκη ξεπέρασε λοιπόν το σοκ του γρήγορου 0-2, αντέδρασε και όχι μόνο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια από το πρώτο κι όλας ημίχρονο, αλλά μπόρεσε να το κερδίσει πετυχαίνοντας έτσι την ολική ανατροπή...
Ο Παυλίδης μόλις στο 4΄ άνοιξε το σκορ, όταν πέρασε και τον Ταΐρη και άνοιξε το σκορ, μετά από λάθος του Αναστασόπουλου στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Η Νίκη πριν καταλάβει τι της έχει συμβεί, δέχθηκε και δεύτερο χτύπημα όταν από την δεξιά πλευρά της άμυνας ο Μπαργκάν βρέθηκε μόνος ανενόχλητος και πλάσαρε κάνοντας το 0-2.
Οι ψίθυροι στο Πανθεσσαλικό προς στιγμήν έγιναν από ορισμένους "ανυπόμονους" κραυγές, όμως η ομάδα αντέδρασε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η Νίκη ανέβασε στροφές, όμως κάτι της έλλειπε...
Αυτό το διόρθωσε ο Ολλανδός τεχνικός μας, με τις αλλαγές των Μέτσε και Ροτζέιρο.
Άλλη ομάδα η Νίκη μ΄ αυτούς στην σύνθεσή της!
Έτσι και για να μην το κουράζουμε το θέμα, στο 43΄ ο Μουζακίτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ίβενς με φοβερή κεφαλιά έκανε το 1-2.
Η Νίκη πήρε θάρρος από την μείωση του σκορ και στην εκπνοή του ημιχρόνου χτύπησε ξανά, όταν ο Μουζακίτης εκτέλεσε άψογα φάουλ (που κέρδισε ο Μαρινάκης από τον Μπαργκαν) που ανάγκασε τον Αμαραντίδη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να ισοφαρίσει το παιχνίδι.
Στο β΄μέρος η Νίκη μπήκε δυνατά και αποφασισμένη α κάνει την ολική ανατροπή.
 Και το πέτυχε, αφού στο 58΄ ο Ροτζέιρο με έναν "κεραυνό" πέτυχε το 3-2!!!
Από εκεί και πέρα, οι πολλές αλλαγές επηρέασαν την εικόνα του παιχνιδιού, με την Νίκη να κρατά σχετικά εύκολα την νίκη.
Η ομάδα σαφέστατα έδειξε βήματα προόδου και σίγουρα ο χρόνος κυλά υπέρ της.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι η προσθήκες τόσο του Ροτζέιρο, όσο και του Μαρινάκη, την κάνουν άλλη ομάδα.
Αν προσθέσουμε σ΄ αυτούς και τον Λάουξ, όπως και τον Τζιώρα που δεν αγωνίστηκαν, τότε ο κόσμος μας, μπορεί να περιμένει πολλά!
Οι συνθέσεις:
 
ΝΙΚΗ: Ταϊρης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Αργύρης (63' Καρασαλίδης), Αναστασόπουλος (34' Μέτσε), Κυζιρίδης (34' Ροτζέριο), Κορέτα (46' Νικλητσιώτης), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (88' Τσουκάνης), Σκούρτης (63' Σταμπολζίεφ).
ΒΕΡΟΙΑ: Τόρες, Αραγκόνες, Αμαραντίδης, Κατάλα, Βέρτζος, Όστοσιτς, Σέντριτς, Μπαρκάν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπεν.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καντιμοίρης, Κάλι, Χασελμπάινκ, Βάσκες, Βεργώνης, Εσπάρτζα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου