Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Προβλημάτισε η Νίκη με την ΑΕΚ

niki aek 1Το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ ήταν μία πρόβα τζενεράλε για την ομάδα της Νίκης, η οποία αυτή την εβδομάδα ρίχνεται στην "μάχη" του πρωταθλήματος της Super League.
Η πρόβα αυτή έδειξε την Νίκη ανέτοιμη, αφού δεν έπαιξε καλά κόντρα στην Ένωση, που κέρδισε με 2-1 την φιλική αυτή αναμέτρηση.



Και φυσικά δεν ήταν μόνο η ήττα, αλλά και η νωχελική εμφάνιση των  "κυανολεύκων" που προβλημάτισαν τον κόσμο τους, αλλά πολύ περισσότερο τον ίδιο τον Βίλιαν Φλουτ, που ξέρει καλύτερα απ΄ όλους ότι στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα.
Κόντρα στην Βέροια η Νίκη και πάλι ξεκίνησε νωθρά και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά πολύ νωρίς...
Με την ΑΕΚ η Νίκη βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το 1΄ λεπτό του παιχνιδιού.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα ανόητο πέναλτι του Γιαννιτσάνη έδωσε το δικαίωμα στην ΑΕΚ να κάνει το 0-2.
Στο β΄ μέρος η Νίκη ανέβασε κάπως την απόδοσή της, οι πολλές αλλαγές αποσυντόνησαν βέβαια την ΑΕΚ, με συνέπεια η Νίκη να πιέσει και να καταφέρει να μειώσει το σκορ με τον Σκούρτη.
Μάλιστα η Νίκη θα μπορούσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι αν ήταν περισσότερο ψύχραιμη και αποτελεσματική.
Μόλις στο 1΄ λεπτό ο Μπακάκης από δεξιά έδωσε το μισό γκολ στον Αραβίδη και αυτός μόνος και ανενόχλητος πέτυχε το γκολ.
Το 0-2 έγινε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου στο 34΄, πέναλτι που κέρδισε ο Πλατέλλας από τον Γιαννιτσάνη.
Η Νίκη απλά μείωσε στο 73΄ με τον Σκούρτη, μετά από ωραία ενέργεια και μεταβίβαση του Μαρινάκη.
Οι συνθέσεις:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:Ταμπάκης, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Μαρινάκης), Σωτηράκος, Ίβενς (46' Μαχλελής), Καρασαλίδης, Λάουξ, Γιαννιτσάνης (69' Μέτσε), Κοτσαρίδης, Μουζακίτης (69' Νικλητσιώτης), Μάρτινς, Τζιώρας (73' Σκούρτης).
AEK:Ανέστης (62' Καραγκιολίδης), Μπακάκης (55' Γροντής), Κολοβέτσιος (62' Σαρρής), Λαμπρόπουλος (62' Σβάρνας), Πεταυράκης (55' Γεωργέας), Ανάκογλου (55' Ρόβας), Κορδέρο (46' Φαγέ), Μάνταλος (62' Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (46' Πλατέλλας), Μπαρμπόζα (62' Ζόριτς), Αραβίδης (46' Ντούνης)


1 σχόλιο :

  1. Η ομάδα χτες δεν έκανε τίποτα σωστά,ήταν προκλητικά κακή και σκόπιμα είχε εικόνα ομάδας που θα τρώει δέκα γκολ.O νοών νοείτο.
    Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή