Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Θύελλα αντιδράσεων για το... "απαγορευτικό"

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στους κόλπους των οπαδών μας - και όχι μόνο - η ανεξήγητη απόφαση της αστυνομίας, να μην επιτρέψει στους οπαδούς του Ατρομήτου να ταξιδέψουν στην πόλη μας, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας τους στο Πανθεσσαλικό.
Τόσο το Blue Club, όσο και οι Blue Angels, εξέδωσαν σχετικές ανακοινώσεις με τις οποίες καυτηριάζουν αυτή την στ΄ αλήθεια ανεξήγητη απόφαση της αστυνομίας.

Το Blue Club στην ανακοίνωσή του τονίζει: 
"Μετά από 48 χρόνια η μεγάλη ομάδα της Μαγνησίας με 90 χρόνια ιστορίας, η Νίκη Βόλου είναι ξανά στην Α εθνική. Μετά από 48 χρόνια ο κόσμος της Νίκης γιορτάζει και θέλει να μοιραστεί την χαρά του με όλους τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων φιλοξενώντας τους στην έδρα του αλλά και πηγαίνοντας και εκτός έδρας. Τα φώτα όμως αυτής της γιορτής θέλει η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας να τα τραβήξει πάνω της απαγορεύοντας τις μετακινήσεις οπαδών.
Την περασμένη σεζόν δεν είχαμε το παραμικρό επεισόδιο στο γήπεδο μας αλλά ούτε και εκτός έδρας ακόμα και στα παιχνίδια που μας είχε απαγορευθεί η μετακίνηση όπως με Ηρακλή Θεσσαλονίκης και με Ηρακλή Ψαχνών.
Πώς να αναπτυχθεί λοιπόν «κύριοι» ο αθλητικός τουρισμός που όλοι λέγατε σε εφημερίδες και ραδιόφωνα όταν η αστυνομία απαγορεύει τις μετακινήσεις;
Όπως είχαμε πει και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας για το ίδιο θέμα, σαν σύνδεσμος θα κάνουμε το παν για να έρθουν στο γήπεδο μας οπαδοί των αντιπάλων ομάδων να δούνε την ομάδα τους.
ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ...ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!"

Πάμε τώρα και στην ανακοίνωση του συνδέσμου Blue Angels:
Σε μια δημοκρατική χώρα που οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν «μας συμφέρει», δε μας έκανε έκπληξη η απόφαση της αστυνομίας να απαγορεύσει τη μετακίνηση των οπαδών του Ατρόμητου στο Βόλο για το μεταξύ μας παιχνίδι.
Η οπαδοί της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια λοιδορήθηκαν, χλευάστηκαν, κυνηγήθηκαν και εξευτελίστηκαν, αλλά κράτησαν ψηλά το κεφάλι και δε δώσανε δικαίωμα σε κανένα να τους αμφισβητήσει. Φρόντισαν σε όλους αυτούς να απαντήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο ακόμα και όταν αυτή τους απαγορεύτηκε. Πέρσι δώσαμε δείγματα γραφής σε όλη την Ελλάδα και όλοι έχουν να πουν για εμάς τα καλύτερα λόγια.
Για πιο λόγο λοιπόν η αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ατρόμητου στο Βόλο; Τι φοβάται ότι μπορεί να συμβεί; Οι οπαδοί πρέπει να βρίσκονται στις κερκίδες των γηπέδων και δίπλα στην ομάδα τους γιατί αυτοί είναι που αγαπάνε όσο τίποτε άλλο τις ομάδες τους. Οι οπαδοί δεν είναι εγκληματίες ούτε παιδιά κατώτερων οικογενειών.
Χωρίς οπαδούς στο γήπεδο το προϊόν σας δεν πουλάει. Χωρίς οπαδούς το ποδόσφαιρο δεν είναι γιορτή…
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ – BLUE ANGELS 1994

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου