Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τι δεν κατάλαβε;

Βλουτ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί με έδιωξαν» | onsports.grΟ Ολλανδός τεχνικός σε δηλώσεις σε συμπατριώτες του, δήλωσε πως δεν κατάλαβε γιατί τον απομάκρυνε ο πρόεδρος Ανδρέας Πάτσης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.
Αλήθεια, τι δεν κατάλαβε;

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να απολύεσαι μετά τα αποτελέσματα απέναντι σε τρεις κορυφαίες ομάδες μετά από ισάριθμες αγωνιστικές. Δεν είναι μόνο πολύ νωρίς, αλλά παίξαμε με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Είναι σαν να παίζεις στην Ολλανδία με Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Φέγενορντ. Ο πρόεδρος μάλλον περίμενε να πάρουμε βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά εγώ όχι. Είχαμε μια μεγάλη συζήτηση και τον ρώτησα τι περίμενε κι εκείνος είπε ότι δεν μπορούμε να μην έχουμε βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Δεν είμαι ο πρώτος προπονητής που απολύεται στην Ελλάδα φέτος. Αν με έδιωχναν μετά από δέκα αγώνες θα το καταλάβαινα, αλλά τώρα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω» ανέφερε μιλώντας στο «RTV Rijnmond».
Η αλήθεια είναι όμως πως ο Ολλανδός τεχνικός έφυγε από τον "κυανόλευκο" πάγκο, όχι για τα αποτελέσματα, αλλά για την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα, η οποία μόνο καλά δείγματα γραφής δεν έδειχνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου