Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες της Νίκης

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών των Ακαδημιών της, την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου. 
Συνεχίζοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι Ακαδημίες της Νίκης έχοντας ως κεντρική φιλοσοφία την ανάδειξη ταλέντων και την προώθησή τους στην επαγγελματική ομάδα, στοχεύουν στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης και αξιολόγησης των νεαρών αθλητών. 

Υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών παρέχονται στους αθλητές μας οι γνώσεις πάνω στην τεχνική του ποδοσφαίρου ενώ δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην αθλητική παιδεία και τη διδασκαλία αξιών όπως η ευγένεια, ο σεβασμός και το ευ αγωνίζεσθαι.

Πληροφορίες-Εγγραφές
Στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, θα λειτουργήσουν τμήματα για παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών .Οι εγγραφές των μικρών μας αθλητών θα γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ (Δημητριάδος με Χατζηαργύρη 14- 2ος όροφος), καθημερινά από ώρες 10:00 -14:00 και 18:00-20:00. 
Πληροφορίες στο τηλ. 24210 66128

Πρώτη συγκέντρωση 
Η πρώτη συγκέντρωση των Ακαδημιών, θα γίνει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Απαραίτητα δικαιολογητικά
Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται οι μικροί μας αθλητές είναι δύο φωτογραφίες καθώς και χαρτί καρδιολόγου. 
Για το τα παιδιά άνω των 15 ετών είναι απαραίτητη και μια ακτινογραφία θώρακος.

Μηνιαία συνδρομή
Η μηνιαία συνδρομή για όλα τα τμήματα είναι 30 ευρώ. Σε περίπτωση που στην Ακαδημία εγγραφούν δύο αδέρφια, θα υπάρχει έκπτωση 50% στο δεύτερο παιδί. 
Το κόστος εγγραφής είναι 10 Ευρώ.
πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου