Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Έπαιξε... κι έχασε!

nikipao1Η αλήθεια είναι ότι η Νίκη Βόλου δεν είχε στην... ατζέντα της το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Όμως επίσης είναι αλήθεια ότι εδώ που έφθασαν τα πράγματα, η Νίκη ήθελε όσο ποτέ έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, για να αποδείξει ότι δεν είναι ο σάκος του,,, μποξ στην Super League.
Αν ήταν λίγο ποιο τυχερή; Ή μήπως περισσότερο τολμηρή;



Η τύχη ναι μεν μπορεί να της γύρισε την πλάτη αφού δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση 3΄λεπτά πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου και σε ένα σημείο που η ομάδα μας κοίταζε και την επίθεσή της, από την άλλη όμως η παρουσία της στα "πράσινα" καρέ ήταν από μηδενική έως ανύπαρκτη!
Με τον Χρήστο Τζιώρα να κάνει άμυνα κι επίθεση μαζί, δεν θα μπορούσε η ομάδα να έχει καλύτερη τύχη, όσον αφορά την γραμμή κρούσης...
Από εκεί και πέρα, ναι, υπάρχει ζωή στον πλανήτη που λέγεται Νίκη.
Η ομάδα σοβαρεύει, δείχνει να μαθαίνει να αμύνεται, η "τρικυμία" φεύγει σιγά - σιγά και λογικά περιμένουμε καλύτερες ημέρες, αν και αυτές θα έπρεπε να είχαν ήδη έρθει, αφού αυτά που βλέπουμε τώρα από την Νίκη, θα έπρεπε να τα είχε "δουλέψει" η ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας!
Όσο για το παιχνίδι; Μόλις στο 6΄ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Καρέλη, αλλά στο 10΄η Νίκη απάντησε με τον Κυζιρίδη που λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά στον Παναθηναϊκό.
Στο 21΄ ο Ταΐρης είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" στον Ντίνα σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, στο 30΄ ο Κυζιρίδης και πάλι σούταρε αυτή την φορά άουτ και το κακό έγινε στο 42΄ όταν ο Πράνιτς έγινε κάτοχος της μπάλας, την έδωσε ωραία στον Ατζαγκούν, ο οποίος σούταρε και παρά την προσπάθεια του Ταΐρη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα...
Στο β΄ μέρος η Νίκη έπρεπε να αντιδράσει, όμως οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή, όταν κεφαλιά του Δώνη στο 54΄απέκρουσε ο Ταΐρης κι ένα λεπτό μετά ο Τζιώρας έβγαινε μόνος με τον Στιλ, πριν σουτάρει όμως τον έκοψαν οι αμυντικοί των "πρασίνων"...
Στο 78΄ είχαμε μία μεγάλη στιγμή με τον Δώνη για τον Παναθηναϊκό, που με αλλεπάλληλα κόρνερ βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Νίκης, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κι άλλο γκολ.
Οπωσδήποτε άτυχη στιγμή για την ομάδα μας η αποβολή του Αργυρίου στο 85΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Αργυρίου που την πρώτη κίτρινη την είδε μόλις 1΄ λεπτό ποιο μπροστά...

Συνθέσεις:
Παναθηναϊκός( Αναστασίου): Στιλ , Κουτρουμπής , Λαγός (52’ Δώνης) , Ζέκα , Ατζαγκούν (79’ Κλωναρίδης) , Καρέλης (67’ Πέτριτς), Νάνο , Σίντελφελντ, Ντίνας, Μπούρμπος, Πράνιτς.
Νίκη Βόλου (Βάντενμπρουκ): Ταϊρης , Ίβενς , Τσουκάνης , Λάουξ , Κυζιρίδης (77’ Σωτηράκος) , Καρασαλίδης , Αργύρης , Κοτσαρίδης (56’ Σταμπολζίεφ) , Νικλητσιώτης (77’ Ροτζέριο) , Αργυρίου , Τζιώρας.
Κίτρινες:11’ Κυζιρίδης , 43’ Κοτσαρίδης ,43’  Σίντελφελντ , 83' Αργυρίου, 89' Λάουξ
Κόκκινες: 85' Αργυρίου (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Καβάλας)
Βοηθοιί: Μερκενίδης (Μακεδονίας) , Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

    

1 σχόλιο :

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΙΡΗ..ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΠΕΡΥΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή