Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

"Επικίνδυνη ομάδα η Νίκη..." είπε ο Αναστασίου

Αναστασίου: «Να μην υποτιμήσουμε τη Νίκη Βόλου» | onsports.gr"Πάντα οι νίκες δίνουν διαφορετική ώθηση και ψυχολογία. Ξέραμε ότι έχουμε δυνατότητες, γνωρίζαμε τι μπορούμε να κάνουμε, απλά ήταν σημαντικό να πάρουμε κάποιες σημαντικές νίκες και νομίζω ότι και οι δύο νίκες που πετύχαμε επί του Πλατανιά- και με τον τρόπο που ήρθε- αλλά και επί του Ολυμπιακού Βόλου, μόνο θετική επίδραση μπορούν να έχουν" είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα της Nova, εν΄ όψη του Κυριακάτικου παιχνιδιού κόντρα στην Νίκη...
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την ομάδα μας, την οποία την χαρακτήρισε "επικίνδυνη", τον πρών συμπαίκτη του στην Ρόντα και τωρινό προπονητή της Νίκης, Σβεν Βαντεμπρόεκ, ενώ αναφέρθηκε και στους "δανεικούς" που παίζουν από τον ΠΑΟ στην Νίκη. 
Για τη θετική παρουσία των Στιλ και Μπαϊράμι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δήλωσε:
"Είναι δύο παίκτες σημαντικοί για εμάς. Είναι ο πρώτος χρόνος παρουσίας του Στιλ στην ομάδα, χρειαζόταν κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί και για την αλλαγή δεδομένων, σε σχέση με όσα είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Από την άλλη ο Μπαϊράμι είναι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά, δούλεψε, προσπαθεί, εμείς τουλάχιστον ξέρουμε την ποιότητα του και τι μπορεί να κάνει και το σημαντικό είναι να μείνει fit και να μείνει υγιής. Γιατί αν είναι υγιής, θα είναι σίγουρα για εμάς ένας πολύ χρήσιμος και σημαντικός παίκτης, όπως και ο Λουκ. Όμως νομίζω ότι τα κέρδη ήταν πάρα πολλά από το ματς του Βόλου, όχι μόνο από αυτά τα δύο παιδιά, αλλά γενικότερα από την παρουσία πολλών παιδιών. Το σημαντικό για μένα ήταν η σοβαρότητα που είχαμε και ότι ο καθένας έκανε αυτό που μπορούσε στο μάξιμουμ. Και νομίζω ότι αυτό είναι το κέρδος γι' αυτή την ομάδα. Ότι σε κάθε παιχνίδι, όσοι μπαίνουν μέσα προσπαθούν πάντα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα και αυτό είναι που θέλουμε να διατηρήσουμε σε ακόμα πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης".
Για το αν θα πάρουν "ανάσες" βασικοί παίκτες και στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου τόνισε:
"Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι το επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Σίγουρα είναι αρκετά τα παιχνίδια και θα έλεγα πιο πολύ η μετακίνηση και όχι τόσο οι αγώνες. Από την άλλη έχουμε ένα ρόστερ, όπου για εμάς δεν υπάρχει ένας παίκτης μεμονωμένα, αλλά είναι η ομάδα και σε κάθε παιχνίδι, ανάλογα με τα πλάνα μας και την τακτική που θέλουμε να εφαρμόσουμε, θα χρησιμοποιούμε τους παίκτες μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κάθε ένα που βρίσκεται εδώ και η δουλειά τους είναι να είναι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο οποιοσδήποτε, είτε είναι ευρωπαϊκό, είτε είναι ελληνικό παιχνίδι. Για μένα προσωπικά και για το τεχνικό επιτελείο, δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος, νέος ή έμπειρος. Όλοι έχουν αποκτήσει εμπειρίες, ξέρουν πως παίζει η ομάδα, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα ανάλογα με την τακτική που θέλουμε να παίξουμε, θα χρησιμοποιηθούν και οι ανάλογοι ποδοσφαιριστές".
Για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στη Λεωφόρο:
"Αυτό που είπα στα παιδιά, είναι ότι το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσαμε να κάνουμε, είναι να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και ειδικά εμείς, που είμαστε μια ομάδα που όταν το κάνουμε αυτό μας γυρίζει μπούμερανγκ. Σίγουρα υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δεν βοηθάει καθόλου, ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει την Κυριακή, αλλά είπα και στα παιδιά ότι κλείνουμε τα αυτιά μας και συγκεντρωνόμαστε στον στόχο, γιατί η Νίκη Βόλου είναι μια επικίνδυνη ομάδα και αν δεν την προσέξεις, γιατί έχουν ταχύτητα στην επίθεση, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Θα χρειαστεί μεγάλη αυτοσυγκέντρωση από την πλευρά μας και από εκεί και πέρα να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε μέσα στο γήπεδο. Ειδικά στην έδρα μας. Θα είναι και μεσημέρι Κυριακής, μια πολύ ωραία ώρα, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και πάνω απ’ όλα να ευχαριστηθούμε κι εμείς το παιχνίδι".
Για το αν θεωρεί ότι το ματς της Κυριακής είναι και ένα δυνατό τεστ για τους παίκτες που ανήκουν στον Παναθηναϊκό και αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού στη Νίκη Βόλου:
"Είναι σημαντικό για τα παιδιά το γεγονός ότι παίζουν και παίρνουν χρόνο συμμετοχής εκεί. Από εκεί και πέρα, θα είναι ευχάριστο για τα παιδιά ότι επανέρχονται και ότι θα μπορέσουν- αν τους χρησιμοποιήσει ο προπονητής τους- να αγωνιστούν και να δείξουν ότι μπορούν να κοντράρουν τους παίκτες που είναι εδώ, γιατί αυτός είναι και ο στόχος. Να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν ότι μπορούν να διατηρήσουν την απόδοση τους σε καλό επίπεδο, όταν αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, μόνο κέρδος μπορούν να έχουν όταν αγωνίζονται σε ομάδα Superleague και παίρνουν παιχνίδια στα πρωτάθλημα".
Για το ότι θα βρεθεί την Κυριακή απέναντι στον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στη Ρόντα, Σβεν Φαντενμπρόεκ:
"Με τον Σβεν ήμασταν για τρία χρόνια συμπαίκτες στη Ρόντα και έτσι όπως ήρθαν οι συγκυρίες βρίσκεται στον πάγκο της Νίκης Βόλου, αλλά ειλικρινά είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. 
Τον είδα πρόσφατα στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Εργοτέλη, όπου καθόμασταν δίπλα- δίπλα. Δεν έχει να κάνει μεταξύ εμού και του Σβεν, αλλά πιο πολύ με τις ομάδες. Και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστεί η ομάδα μου έτοιμη, ώστε να κάνει αυτά που πρέπει στο γήπεδο".
Για το αν σκέφτονται ήδη την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στην Εστορίλ:
"Όχι. Για εμάς πάντα το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Και όλη η προσοχή μας είναι στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Μετά το ματς με την Κυριακή έχουμε όλο το χρόνο να σκεφτούμε την αναμέτρηση με την Εστορίλ. Και όπως λέω στα παιδιά και θα το ξαναπώ, για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε είναι σημαντική και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε σε κάθε διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Και αυτό θα κάνουμε, αρχής γενομένης του αγώνα της Κυριακής".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου