Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ήττα για την Κ 15 στο Ριζόμυλο

Σε ένα πολύ ωραίο αγώνα που έγινε στο Ριζόμυλο για το πρωτάθλημα της Super League των Κ15 μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 1-0 με ένα γκολ από αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η ΝΙΚΗ είχε την κατοχή μπάλας και έχασε σωρεία ευκαιριών...
Με αποκορύφωμα την διπλή ευκαιρία σε μία φάση, με το οριζόντιο δοκάρι του Δημουλά στο πρώτο ημίχρονο και στην επαναφορά ο Τσιανάκας έκανε κεφαλιά σε κενό τέρμα λίγο έξω από την εστία!
Η ΝΙΚΗ έδειξε πολύ καλά στοιχεία παίρνοντας τις πρώτες εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Super League και είχε ανταγωνιστικό και αξιόμαχο συγκρότημα.


Η σύνθεση που ξεκίνησε τον αγώνα η εκπρόσωπος της Μαγνησίας στο πρωτάθλημα :
Τερματοφύλακας Ράπτης δεξιά στην άμυνα Τσιανάκας αριστερά Χάνος στο κέντρο της άμυνας οι Δημουλάς και Αποστολίδης αμυντικά χαφ οι Κουτσούκης και Δημητρίου στο κέντρο δεξιά ο Χρηστίδης και αριστερά ο Ρακής και επιθετικό δίδυμο Σίωμος και Ξηροκώστας.
Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Κουκουτής στην θέση του Ρακή και ο Βλάχος στην θέση του Χρηστίδη.
Σύνθεση ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Κ15 :
ΡΑΠΤΗΣ,ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ,ΧΑΝΟΣ,ΔΗΜΟΥΛΑΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ(ΒΛΑΧΟΣ),ΡΑΚΗΣ(ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ),ΣΙΩΜΟΣ,ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου