Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τάσεις φυγής από τον Ανδρέα Πάτση!

Πάτσης
 Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε άνοιγμα στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο που θέλει να εμπλακεί στην ομάδα, να το πράξει εντός 15 ημερών. 
Ο Ανδρέας Πάτσης βγαίνει μπροστά και μιλώντας στο Sport24.gr παίρνει θέση για τις φήμες που κυκλοφόρησαν, οι οποίες τον θέλουν να ενδιαφέρεται για τους ''βυσσινί''.
''Και παλιότερα είχα κάνει κίνηση να εμπλακώ στην ΑΕΛ. Άλλωστε από εκεί κατάγομαι και μου αρέσει πολύ που έχει τόσο πιστούς οπαδούς. Σε περίπτωση που όντως ο κ. Πλεξίδας ενδιαφέρεται να αποχωρήσει και να παραδώσει τη σκυτάλη, εγώ θα δηλώσω παρών. Πάντα με ενδιέφερε η προοπτική της ΑΕΛ'' ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Πάτσης.
Η κατάσταση στη Νίκη Βόλου, με τον λιγοστό κόσμο στα περισσότερα παιχνίδια, τον έχει απογοητεύσει. ''Καταφέραμε και ανεβάσαμε την ομάδα στη Superleague. Έχει τόσα χρέη η ομάδα και πετύχαμε να κάνουμε ειδικές ρυθμίσεις. Η αχαριστία δεν είναι ωραίο πράγμα''υποστηρίζει ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών.
Από τα... καυτά θέματα στην ατζέντα της Νίκης είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές που ξενύχτησαν. Ο Πάτσης είναι διατεθειμένος να πάρει δραστικές αποφάσεις: ''Δεν θα το αφήσω έτσι. Αυτό που έκαναν δεν μου άρεσε καθόλου. Ότι δεν θα αγωνιστούν στο επόμενο ματς είναι δεδομένο. Θα αποφασίσω άμεσα τι θα γίνει''.
πηγή: SPORT 24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου