Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλο τουρνουά Χριστουγέννων από τους Παλαίμαχους της Νίκης

Δυναμικά μπαίνουν οι Παλαίμαχοι της Νίκης Βόλου αυτά τα Χριστούγεννα.
Οι "κυανόλευκοι" βετεράνοι, διοργανώνουν μεγάλο τουρνουά στις 15 Δεκεμβρίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με την συμμετοχή των παλαιμάχων της Νίκης Βόλου, του Πανιωνίου, του ΠΑΟΚ και της Καβάλας!
Το μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό γεγονός, είναι αφιερωμένο στα 90 χρόνια της Νίκης Βόλου και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Τα παιχνίδια θα είναι διάρκειας 30΄ λεπτών, θα γίνει κλήρωση για τα δύο ζευγάρια της πρώτης φάσης από την οποία θα αναδειχθούν οι δύο ομάδες του τελικού.
Από πλευράς Νίκης θα ξαναδούμε στο γήπεδο να αγωνίζονται οι Τσίρκοβιτς, Μόσχος, Χρυσοστομίδης, Μαντζανάς, Τσιούμας, Καρρόπουλος, Πετράκης, Μητρομάρας και πολλοί άλλοι!
Το τουρνουά έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ο κόσμος θα μπορεί να προσφέρει μέχρι και τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη αυτή την βοήθεια.
Στο τουρνουά θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις για την άνοδο της ομάδας μας στην Super League, ενώ οι αποστολές των ομάδων θα γευματίσουν σε γνωστό κέντρο της Πορταριάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου