Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Άλλον περιμέναμε άλλος μας προέκυψε!

Τον Ανδρέα Πάτση λέγαμε... Ντελόπουλος προέκυψε!
Που; Μα φυσικά στην γειτονική Λάρισα, αφού ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής - μαμάς - Νίκης, εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει κάτοχος του 35% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Και το deal μάλλον έγινε, αφού ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της ερασιτεχνικής - μαμάς Νίκης, έθεσε την παραίτησή του στον πρόεδρο κ. Ξάνθη... Είπατε κάτι;
Όταν στον θεματοφύλακα του συλλόγου υπάρχουν τέτοιοι "ΝΙΚΑΡΕΣ", μάλλον πρέπει να ανησυχούμε για το μέλλον.
Ας δούμε το ρεπορτάζ από την εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". θαυμάστε:
"Μια σημαντική εξέλιξη έκρυβε η χθεσινή μέρα για τα διοικητικά της ΑΕΛ καθώς ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Ζήσης Ντελόπουλος με ποδοσφαιρικές γνώσεις ως παίκτης και ως παράγοντας έκανε χθες στα Τρίκαλα (μετά από συζητήσεις διάρκειας τριών ωρών) πρόταση στον εκπρόσωπο της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα να πάρει το 35% της ομάδας αυτή τη στιγμή κινώντας νομικές διαδικασίες και ένα υπόλοιπο 16% μετά την πάροδο τριετίας όταν πλέον βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι μετοχές θα έχουν το δικαίωμα της μεταβίβασης αφού αυτή τη στιγμή η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπορεί να εγκρίνει καμία μεταβίβαση.
Ακόμα και το 35% θα γίνει με ειδική συμφωνία την οποία θα ετοιμάσουν τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών όπου το ενδιαφέρον είναι στις οικονομικές ρήτρες.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θα αναλάβει τη διοικητική δομή της ομάδας (ο κ. Πλεξίδας θα έχει λόγο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για λόγους αμοιβαίας διασφάλισης) ενώ ήδη ο συγκεκριμένος αποφάσισε τη δρομολόγηση μιας σειράς εξελίξεων με στόχο να μην χαθεί η φετινή χρονιά και να επανέλθει η ΑΕΛ σε τροχιά ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.
Το πρώτο είναι συνάντηση άμεσα με τον ιδιοκτήτη της «Γήπεδο Λάρισας Α. Ε.» Κωστή Πηλαδάκη για να παίξει η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA δίνοντας ένα συγκεκριμένο τίμημα για τους αγώνες τους πρωταθλήματος και προσαυξημένο κατά 20% για τα πλέι οφ ανεξάρτητα πόσο κόσμο θα έχει το γήπεδο. Με βάση το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είναι χειμώνας και ο κόσμος δείχνει απογοητευμένος η συγκεκριμένη κίνηση έχει ρίσκο.
Στο μεταξύ θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια σε σχολεία και όχι μόνο με στόχο να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Η δεύτερη κίνηση είναι συνάντηση με τους οργανωμένους, ενώ θα γίνει και άνοιγμα σε άλλους Λαρισαίους επιχειρηματίες που θέλουν να συμμετέχουν στην κίνησή του.
Οι ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε να στηριχθούν όλοι και να μιλήσει ο κ. Ντελόπουλος, εφόσον υπάρξει η οριστική συμφωνία με τον κ. Πλεξίδα, αύριο Πέμπτη, τονίζοντάς τους ότι τους πιστεύει ενώ θα τακτοποιηθεί κάθε οικονομική εκκρεμότητα.
Προσλήψεις γιατρού, φυσικοθεραπευτή θωρούνται δεδομένες, ενώ θα στελεχωθεί η ΠΑΕ με ικανοποιητικό αριθμό υπαλλήλων και δεν αποκλείεται να υπάρξει δημόσια προκήρυξη. Μάλιστα για όλες τις θέσεις θα υπάρξει η ίδια διαδικασία εκτός από ορισμένες επιλογές που θα έχουν τον χαρακτήρα των προσωπικών επιλογών του νέου διοικητικού σχήματος.
Ο ίδιος θα έρθει και σε επαφή με την ομάδα συλλογικής ιδιοκτησίας προσφέροντας μετοχές σε μικρότερη τιμή από την ονομαστική (20 ήταν ονομαστική) ώστε να γίνουν κοινωνοί της ομάδας. Αυτή η διαδικασία δεν θα γίνει άμεσα αλλά σε εύλογο χρονικό διάστημα. Το πλάνο δείχνει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ σίγουρα στις συζητήσεις των δυο ανδρών είναι και το προπονητήριο των Δένδρων κάτι που «δένει» προς το παρόν ένα συνεταιρισμό ανάμεσα στον συγκεκριμένο επιχειρηματία και τον κ. Πλεξίδα. Αναμένεται μέχρι σήμερα να γνωρίζουμε αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ή όχι.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας σχολιάζοντας την εμπλοκή του στην ΑΕΛ τόνισε: «Η εμπλοκή μου γίνεται με μοναδικό γνώμονα να έχει η ομάδα έναν Λαρισαίο επιχειρηματία. Δεν θέλω να είμαι μόνος αλλά αν συμφωνήσω με τον κ. Πλεξίδα θα προχωρήσει γρήγορα το πλάνο που υπάρχει. Ο κ. Πλεξίδας θεωρώ ότι έβαλε χρήματα στην ομάδα όπως όλοι οι πρόεδροι που πέρασαν από την ομάδα. Και εγώ αυτή τη στιγμή θα κάνω το ίδιο βάζοντας αρχικά ένα ποσό χωρίς καμία διασφάλιση μέχρι την ολοκλήρωση της πολύπλοκης διαδικασίας».
ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ
Ο ίδιος επιχειρηματίας χθες ως ένδειξη της αρχικής καλής συνεργασίας για τη μεταβίβαση της ομάδας αποφάσισε αντί σημαντικού ποσού να γίνει χορηγός της ομάδας Νέων και μάλιστα όταν το είπε στον κ. Πλεξίδα του απάντησε ότι με αυτό το ποσό θα ήταν στην ανδρική ομάδα χορηγός... Ο ίδιος προτίμησε τους Νέους γιατί η ΑΕΛ πρέπει να στηρίξει τη συγκεκριμένη ομάδα ώστε να αναδειχθούν τα ταλέντα που θα τη στελεχώσουν μελλοντικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου